Baklažānu laiviņas

4 1

Sastāvdaļas

  • Baklažāni 3-4 gab
  • Maltā gaļa 50-100 gr
  • Sīpols neliels
  • Paprika 1 gab
  • Garšvielas
  • Skābs krējums
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Izņem baklažanam mīkstumu,sagriež.Sagriež sīpolu un papriku.To visu kopā ar malto gaļu un garšvielām apcep eļļā.Cep kādas 10 min.Kamēr viss cepās, baklažānu laiviņās iesmērē krējumu un iekaisa nedaudz garšvielas.Apceptās sastāvdaļas pilda baklažānos un cep cepeškrāsnī 200* 30 min.

Komentāri

Zaiga 2013. gada 16. jūlijs 19:50
Izmeginaju so recepti ar saviem uzlabojumiem pievienoju biski majonezi un uzriveju sieru, ka rotajumu izmantoju smalki sagriestu tomatinu. Izdevas loti gardi. Orginalversija varetu but par pliekanu prieks manis, bet ar maniem uzlabijumiem bij super. Paldies, receptes autoram par iedvesmu un receptes pamatiem. :)
samanta 2012. gada 18. aprīlis 10:48
Loti garsigi kur jus so recepti dabujat?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni