Vistu stilbiņi avokado mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 lieli vai 8 mazi vistu stilbiņi
  • 1 tēj.k sāls
  • Marināde
  • 2 ēd.k eļļas
  • 50 g baltvīna vai atšķaidītas citrona sulas
  • ½ tēj.k karija
  • 1 ēj.k smalko sarkano piparu
  • Avokado mērce
  • 3 avokado
  • 1 liels vai 2 vidēji tomāti
  • ½ sīpola
  • 1 selerijas kāts
  • ½ tēj.k sāls
  • 1 tēj.k kajēnas piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. samaisa marinādes sastāvdaļas. vistu stilbiņus liek marinādē un atstāj vēsumā apm. uz 2 stundām.
  2. cep dārza grilā vai cepeškrāsnī no abām pusēm 10 min. līdz vistas gaļas šķidrums ir kļūst dzidrs. uzkaisa sāli.
  3. avokado sadala uz pusēm, izņem kauliņus un mīkstumu. tomātu iegriež, ieliek vārošā ūdenī un p''ec tam novelk miziņu.
  4. avokado, tomātu, sīpolu seleriju, sāli, kajēnas piparus liek mikserī un labi sajauc.
  5. tikkp izceptus vistu stilbiņus pasniedz ar mērci, grilētām kukurūzas vālītēm, melnajām olīvām un kartupeļu čipsiem vai kukurūzas nūji''nām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi