Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantie vistas stilbiņi

2007. gada 26. jūlijs
Foto: Kristīne Šeiko
Pagatavošana
1 min
1. Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus no visām pusēm brūnus.
2. Pēc tam tos apkaisa ar sāli un pipariem. pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas.
3. Liek stilbiņus zemā cepeštraukā.
4. trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējāredžga un cep 200 grādu karstumā 10 minūtes.
5. sagatavo medus un sarīvētas apelsīnu miziņas maisījumu. pārlej stilbiņiem.
6. turpina cept 15 min.
7. apelsīnu sulu sajauc ar sojas mērci un kviešu miltiem.
8. mērcei pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no izceptajiem stilbiņiem.
9. pēc garšas pievieno sāli un piparus. noņem katliņu no plīts un mērcē ieputo sviestu.
10. stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem un dārzeņiem.
Uz augšu