Pikantie vistas stilbiņi

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.k augu eļļas
  • 4 vistu stilbiņi
  • 1 tēj.k sāls
  • ¼ tējk. malto piparu
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 2 ēd.k medus
  • 2 tēj.k kaltēta ingvera
  • 1 ēd.k sarīvētas apelsīnu mizas
  • Mērce
  • 2 dl apelsīnu sulas
  • 1 ēd.k sojas mērces
  • 2 tēj.k kviešu miltu
  • 1 dl cepeša buljona
  • 2 ēd.k sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus no visām pusēm brūnus.
  2. Pēc tam tos apkaisa ar sāli un pipariem. pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas.
  3. Liek stilbiņus zemā cepeštraukā.
  4. trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējāredžga un cep 200 grādu karstumā 10 minūtes.
  5. sagatavo medus un sarīvētas apelsīnu miziņas maisījumu. pārlej stilbiņiem.
  6. turpina cept 15 min.
  7. apelsīnu sulu sajauc ar sojas mērci un kviešu miltiem.
  8. mērcei pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no izceptajiem stilbiņiem.
  9. pēc garšas pievieno sāli un piparus. noņem katliņu no plīts un mērcē ieputo sviestu.
  10. stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem un dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi