Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas kartupeļu kotletes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes vārītu kartupeļu masas
  • Olas dzeltenums
  • Sāls
  • 4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes
  • Rīvmaize
  • Taukvielas
  • Pildijumam:200 g biezpiena
  • (vai puscietā siera)
  • Ķimenes
  • Ēdamkarote miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus novāra un sastampā,
  2. tad masai pievieno olas dzeltenumu,
  3. sāli,
  4. miltus un visu samaisa,
  5. masu liek uz miltaina dēļa,
  6. izveido ruleti,
  7. ko sagriež porciju gabalos,
  8. Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,
  9. tad veido iegarenas kotletes,
  10. apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās
  11. no abām pusēm,
  12. līdz kotletes kļūst zeltainas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas