Vista japāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas stilbiņu
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 100 ml rīsu etiķa
  • 150 g cukura
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Stilbiņiem novelk ādu un atdala gaļu no kauliem. Sagatavoto gaļu uz pannas apcep olīveļļā. No atlikušajām sastāvdaļām sajauc mērci. Apceptos vistas gabaliņus vienmērīgi saliek stikla vai keramikas cepamtraukā, pārlej ar mērci un liek cepties cepeškrāsnī (t 220 C). Cep apmēram 30 minūtes. Lieliski garšo ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi