Špāsīgā vistiņa

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g vistas filejas
  • 20 g šampinjonu
  • 3 mazas kukurūzas vālītes
  • Spilvas „Karri mērce”
  • 1 /3 sīpola
  • 1 /3 cukini
  • 1 /3 sarkanās paprikas
  • Eļļa, soja, sāls, pipari
  • Puravs

Pagatavošana

60 min.
  1. Strēmelītēs sagrieztu vistas fileju pēc pāris minūšu noturēšanas mērcītē, kas pagatavota no eļļas, sojas un šķipsniņas sāls un piparu, apcep Wok pannā uz straujas uguns.
  2. Kad vista nedaudz jau apcepusies, pievieno sasmalcinātu sīpolu, cukini, sarkano papriku, puravu, šampinjonus un kukurūzas vālītes.
  3. Kad visas sastāvdaļas jau ieguvušas zeltaini brūnu nokrāsu, pievieno Spilvas „Karri mērci”, ko var izmantot vēlāk arī dekorēšanai.
  4. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  5. www.spilva.lv

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti