Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Laša frikadeļu zupa vasarai

Laša frikadeļu zupa vasarai

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g laša pavēderes gaļas
  • 300 g mencas (līdakas) filejas
  • 100 g siera (Krievijas vai līdzīga)
  • 3 olas
  • 0.5 kg jauno kartupeļu
  • 200 g pastinaka jaunās saknes
  • 200 g pētersīļu jaunās saknes
  • 100 g šampinjonu
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 1 saišķītis diļļlu zaļumu
  • 2 kātiņi ar lapām svaiga bazilika
  • 1 čili
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1.5 l vistas buljona
  • Sāls - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Laša un mencas gabaliņus ievieto blenderī, pievieno 3 olu baltumus, sarīvētu sieru, sāli. Visu labi samaļ. Ievieto traukā un ieliek ledusskapī.
  2. Vistas buljonā iegriež visus minētos dārzeņus un sēnes, izvāra mīkstus.
  3. Veido frikadeles un ielaiž zupā, vāra, kamēr gatavas.
  4. Sakuļ olu dzeltenumus ar sāli un saldo krējumu
  5. Smalki sagriež pētersīļus un dilles,ieliek zupā, samazina uguni, lai nevārās.
  6. Pielej sakulto olu - krējuma masu un karsē līdz sabiezē. NEVĀRĪT!
  7. Zupu noliek malā uz 10 minūtēm, lai ievelkas. Ielej zupas terīnē un pārkaisa ar smalki sagrieztu baziliku. Pasniedzot pievieno svaigu čili.

    Lai labi garšo!
    Zupu noliek malā uz 10 minūtēm, lai ievelkas. Ielej zupas te...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas