Sākums > Receptes > Zupas

Laša frikadeļu zupa vasarai

2007. gada 21. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Laša un mencas gabaliņus ievieto blenderī, pievieno 3 olu baltumus, sarīvētu sieru, sāli. Visu labi samaļ. Ievieto traukā un ieliek ledusskapī.
2. Vistas buljonā iegriež visus minētos dārzeņus un sēnes, izvāra mīkstus.
3. Veido frikadeles un ielaiž zupā, vāra, kamēr gatavas.
4. Sakuļ olu dzeltenumus ar sāli un saldo krējumu
5. Smalki sagriež pētersīļus un dilles,ieliek zupā, samazina uguni, lai nevārās.
6. Pielej sakulto olu - krējuma masu un karsē līdz sabiezē. NEVĀRĪT!
7. Zupu noliek malā uz 10 minūtēm, lai ievelkas. Ielej zupas terīnē un pārkaisa ar smalki sagrieztu baziliku. Pasniedzot pievieno svaigu čili.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu