Kabaču un maltās gaļas mērce

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs vai mazs kabacis
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 300 g maltās gaļas
  • Tomātu mērce
  • Krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci sagriež līdzīgi kā gurķi salātos tikai lielākās škēlēs. Cep uz pannas(zem vāka) kopā ar sīpoliem, kamēr tie paliek tādi kā caurspīdīgi un mīksti. Piejauc klāt pirms tam atsevišķi apcepto malto gaļu. Visu sajauc ar tomātu mērci, krējumu un dillēm. Sāls, pipari pēc garšas. Ēd kopā ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi