Sākums > Receptes > Brokastis

Omlete suflē ar ceptu lasi

2007. gada 18. jūlijs
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Samaisa dzeltenumus, pieliek pēc garšas sāli un piparus. Sakuļ baltumus ar šķipsniņu sāls mīkstās putās. Akurāti samaisa ar dzeltenumiem.
2. Pakāpeniski pieliek ceptu zivi un lociņus, cenšoties saglabāt baltumos pēc iespējas vairāk gaisa.
3. Sakarsē cepeškrāsni līdz mksimālajai t'. Izkausē sviestu uz panas. Tajā ielej olu masu, majonēzi un uzkaisa rīvēto sieru. Gatavo uz mazas uguns 4 minūtes. Ieliek pannu uz dažām minūtēm cepeškrāsnī, laivirsū rastoszeltaina garoziņa.
4. Svarīgi pārāk ilgi neturēt omleti uz uguns. Pasniedz tūlīt ar kraukšķošu maizi vai tostermaizi.
Uz augšu