Omlete suflē ar ceptu lasi

4 1

Sastāvdaļas

  • 350 -400 g cepta laša
  • 6 olas
  • 50 g cieta rīvēta siera
  • 1 -2 ēdk majonēzes
  • Sāls pēc garšas
  • Lociņi
  • Maize vai tostermaize
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Samaisa dzeltenumus, pieliek pēc garšas sāli un piparus. Sakuļ baltumus ar šķipsniņu sāls mīkstās putās. Akurāti samaisa ar dzeltenumiem.
  2. Pakāpeniski pieliek ceptu zivi un lociņus, cenšoties saglabāt baltumos pēc iespējas vairāk gaisa.
  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz mksimālajai t'. Izkausē sviestu uz panas. Tajā ielej olu masu, majonēzi un uzkaisa rīvēto sieru. Gatavo uz mazas uguns 4 minūtes. Ieliek pannu uz dažām minūtēm cepeškrāsnī, laivirsū rastoszeltaina garoziņa.
  4. Svarīgi pārāk ilgi neturēt omleti uz uguns. Pasniedz tūlīt ar kraukšķošu maizi vai tostermaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis