Itāļu virtulis

Sastāvdaļas

  • 40 g rauga mīklas
  • 80 g konservētu persiku
  • 1 bumbiņa vaniļas saldējuma
  • 30 g putukrējuma
  • Ķirsis
  • Rauga mīklai:250g miltu
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 7 g rauga
  • 125 g piena
  • Sāls, cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Sastāvdaļas 1 porcijai.
  2. Ņem nedaudz siltu pienu un izšķīdina raugu. Miltus izsijā, pievieno sāli, cukuru, siltu pienu un taukvielas. Kārtīgi samīca un noliek uz 2 stundām siltā vietā uzrūgt. Pēc stundas vēlreiz samīca.
  3. No 40gr mīklas ar rokām izveido groziņu un apcep eļļā no abām pusēm. Notecina eļļu un groziņu apviļā cukurā.
  4. Groziņā liek saldējuma bumbiņu, sagrieztus persikus un uzspiež putukrējumu. Rotā ar ķirsi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi