Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pizza con rucola e prosciutto di parma

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīkla itāļu picai
  • Tomātu mērce picai
  • Mozarella mazo kubiciņos vai rupji sarīveta
  • Rucola
  • Parmas šķiņķis
  • (Parmezāns, olīveļļa, balsamico, melnie pipari no dzirnavām)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīklu plāni izrullē itāļu picai, pārsmērē ar tomātu mērci, pārkaisa mozarella, cep gatavu, kraukšķīgu.
  2. Gatavu picu pārklāj ar parmas šķiņķi, pārkaisa ar rucola lapām (cietos kātus vēlams nogriezt). Ja vēlas, var rupjās skaidiņās pārkaisīt parmezānu. Var arī uz salātiem uzpilināt labu olīveļļu un balsamico etiķi. Var uzmalt melnos piparus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA