Pica "desu balle"

Sastāvdaļas

  • 600 g kviešu milti
  • 300 ml silts ūdens
  • 50 g svaigs raugs
  • 3 ēd k olīveļļas
  • 1 ēd k jūras sāls
  • Tomātu pasta
  • 100 g Doktordesa
  • 100 g Salami desa
  • 100 g Vistas gaļas desa
  • 200 g krievijas siers

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā ielej siltu ūdeni, (25-30grādi) iedrupina raugu un maisa kamēr izšķīst. Citā bļodā izsijā miltus, pievieno sāli, eļļu, pēc tam rauga ūdeni un ātri samīca mīklu. Mīklu sadala trīs daļās, saveļ bumbās , ieliek bļodā un pārklāj ar drāniņu. Mīklai jārūgst vismaz stundu.
  2. Liesās desas un sieru sarīvē uz biešu rīves. Salami smalki sagriež.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni - 250 grādus.
  4. No mīklas bumbas izveido apaļu picu un liek uz ietaukotas plāts. Pārziež ar tomātu pastu.
  5. Cep 10 minūtes cepeškrāsnī.
  6. Pārkaisa desu maisījumu un sieru. Cep vēl 5 minūtes.
  7. No dotā daudzuma iznāk 3 picas , tik lielas ka uzliekas uz parastās plāts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi