Mana majas pica

Sastāvdaļas

  • Miklai: 10-15 g rauga
  • 200 g miltu
  • ½ glaze udens
  • Pildijumam: 100 g siera
  • 1 vai 2 tomati
  • 1 vai 2 ed.k. tomatu pastas
  • Sauja sampinjonu
  • Sals
  • Garsvielas pec velesanas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gatavo rauga miklu ar ieraugu.
  2. raudze apmeram 3 stundas.
  3. Izveltne maigi, neparspilejot.
  4. Parklaj ar tomatu pastu,uzliek sagrieztus sampinjonus un tomatus. Visu parkaisa ar rivetu sieru.
  5. Cep cepeskrasni 225 gradu temperatura, kamer pica viegli atdalas no plats un ir ieguvusi zeltainu garozinu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi