Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Viena pica dažādām gaumēm

2006. gada 27. marts
Foto: Sandra Čunčule
Pagatavošana
15 min
1. Pagatavo mērci-katlā ielej eļļu,pievieno sakapātus sīpolus,ķiplokus,apcep,kamēr brūni,pievieno tomātu pastu un tad sablendētus tomātus savā sulā,samaisa,pieliek sablendētu baziliku,oregano,un visas garšvielas,vāra 1stundu.
2. Ņem picas gatavo pamatni,uzsmērē mērci,un it kā sadalam picu divs daļās,uz vienas puses kārtojam-šķiņķi,ananāsus,kaltētos tomātus,olīves;uz otras pusītes kārtojam-garneles,sīpolus,lasi,papriku,šampinjonus.Un tam visam liekam pāri sieru,un pa virsu pārkaisa kaltēto oregano.Un cep 210 °,7 minūtes.
Uz augšu