Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šikā krogū špikota mērce rīsiem no šampinjoniem, vistas fil. un cukini

2007. gada 9. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, sēnes un sīpolus sagrieš kā jau priekš mērces, savukārt cukini pārgriež šķērsām uz pusēm un tad sagriež ~ 4 mm biezās šķēlītēs.
2. Sakarsē pannu ar taukvielām un pirmos liek apcepties sīpolus(kāmēr vēl nav pavisam zeltaini, lai nesadeg cepot pārējās sastāvdaļas), tad klāt pie sīpoliem liek cepties šampinjonus un vistas gaļu kam pievieno vistas garšvielu(cep kamēr sacepās) un beigās pievieno cukini kuram ļauj pacepties tikai mazliet ~ 2 min.
3. Tad pievieno saldo krējumu un mazliet ūdens(var nelikt, ja grib mērci biezu) un ļauj kādu minūtīti pavārīties uz vājas uguns,(cukini būs ļoti laba riekstaina garša) pēc garšas pievieno sāli un piparus.
4. Vislabāk garšo ar rīsiem, bet var ēst arī ar makaroniem (nespēju to iedomātires ar karupeļiem :D )
5. Labu apetīti!
Uz augšu