Paņem kāpostgalvu. Sadala to vienādās daivās.
Sagatavo foliju. Kāposta daivu uzliek uz folijas gabala, apber ar ķiploksāli, maltu saldo papriku (ja patīk asumiņš - arī ar čili), uzliek nelielu gabaliņu sviesta un ietin folijā.
Grilē apmēram 30 - 35 minūtes.
Pasniedz pārlejot ar saldo čili mērci.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Vidēja lieluma kāpostgalva
Malta saldā paprika
Ķiploksāls
40 g sviesta
Saldā čili mērce
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Paņem kāpostgalvu. Sadala to vienādās daivās.
Sagatavo foliju. Kāposta daivu uzliek uz folijas gabala, apber ar ķiploksāli, maltu saldo papriku (ja patīk asumiņš - arī ar čili), uzliek nelielu gabaliņu sviesta un ietin folijā.
Grilē apmēram 30 - 35 minūtes.
Pasniedz pārlejot ar saldo čili mērci.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri