Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 200 g sausa biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 1 ola pārziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Biezpienu divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Izsijātos miltos un biezpienā ar nazi iekapā atdzesētu sviestu. Mīklu kapā, līdz tā sāk velties kamolā. Tad ātri samīca un noliek ledusskapī. Atdzesētu mīklu izveltnē plānā plāksnē (līdz 3 m), ar veidnīti izspiež vēlamās formas cepumus, liek tos uz ietaukotas plāts, pārziež ar sakultu olu. Ja vēlas sāļus, pārkaisa ar sāli un ķimenēm vai papriku. Ja vēlas saldus, uzkaisa cukuru un kanēli. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas