Sākums > Receptes > Salāti

Ķirbju salāti ar apalsīniem

2007. gada 4. jūlijs
Foto: Liene
Pagatavošana
15 min
1. Svaigo ķirbi sarīvē uz rupjas rīves, pieliek klāt apelsīnu, kas sagriezts nelielos gabaliņos.
2. Rozīnes nomazgā un mazliet izmērcē un pievieno salātiem. Var likt gan gaisas, gan tumšas rozīnes- tas pēc izvēles
3. Pēc garšas liek klāt kanēli un mazliet cukuru
4. Veselīgi, maz kaloriju, garšigs un ātri pagatavojams ēdiens!
5. Sastāvdaļu proporcijas var variēt, kas kuram vairāk garšo.
6. Labu apetīti :)
7. Pēc pieredzes saku- ar tiem salātiem ir tā- kā iesāk ēst, tā nevar apstāties, kamēr bļoda nav tukša :))
8. Labāk garšos, ja kādu stundiņu ledusskapī atstāsiet ievilkties (rozīnes sasūksies ar aplesīnu sulu). Mmmmmmmmm :)
9. SVARIGI!!! Galvenais apelsīna griešanas procesā mēģiniet pēc iespējas vairāk saglabāt aplesīna sulu
Uz augšu