Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa ar šampinjoniem un papriku siera glazūrā

2007. gada 3. jūlijs
Foto: Ieva Akmeņkalna
Pagatavošana
1 min
1. Vistas fileju sagriež karbonādes gabaliņos, izklapē. Tad apber ar garšvielām, ieliek traukā, lai nedaudz ievelkas garšvielas (apmēram 5-10 min.).
2. Tad sagriež šampinjonus šķēlītēs, kā arī papriku sagriež strēmelītēs. Pārklāj vistas karbonādes gabaliņus vispirms ar šampinjoniem, tad pa virsu uzliek pāris paprikas strēmelītes un saritina vistas gabalu tādā kā ruletītē.
3. Lai pildījums nekristu laukā, tad var saspraust ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
4. To visu liek cepeškrāsnī, cep ~ 15 min. 220 grādu temperatūrā. Tad, kad vistiņa jau principā ir gatava, tad to pārkaisa ar sieru, ieliek vēlreiz cepties cepeškrāsnī. Kad siers ir izkusis, tad vistiņa ir gatava ēšanai.
5. Labu apetīti!
Uz augšu