Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Vasaras zaļumi ziemai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sīpolu loki ½ kg
  • Spināti ½ kg
  • Dilles, seleriju, pētersīļu, pastinaku zaļās lapas - pa saujai
  • Jaunie ķiploki 5 galviņas
  • Eļļa 2 ēdamkarotes
  • Sāls 1 ēdamkarote
  • Cukurs 1 tējkarote
  • Ūdens 1 glāze (200 ml)
  • PAŠLAIK ŠIE ZAĻUMI PIEEJAMI SVAIGI
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visus zaļumus nomazgā, rupji sagriež, ķiplokiem atdala miziņu. Visu ievieto katlā.
  2. Pievieno eļļu, sāli, cukuru, ūdeni. Sautē kamēr ūdens iztvaiko un masa kļūst vijīga ( ap 1 stundu). Atdzesē.
  3. Masu ievieto blenderī un samaļ, pēc tam izspiež caur sietu, ievieto atpakaļ katlā um uzvāra.
  4. Verdošu lej izkarsētās burciņās (sinepju-100-150 ml), aizvāko.
  5. Uzglabā vēsā vietā. Pēc burciņas attaisīšanas glabā ledusskapī, vajadzētu izlietot 2 nedēļu laikā.
  6. LIETO:
  7. aukstajām mērcēm - 1-2 ēdamkarotes uz kārbiņu (300 g) skābā krējuma
  8. Karstajām mērcēm, zupām, sautējumiem- kā garšas piedevu un krāsvielu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas