Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Dārza ogu bole

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g upeņu
  • 200 g zemeņu
  • 100 g jāņogu
  • 100 g aveņu
  • ½ citrons
  • ½ l ledus
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 50 ml melnā balzāma
  • Pudele šampanieša
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ogas noskalo un notīra. Zemenes gareniski sagriež četrās daļās. Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru, pievieno balzāmu un sakrata. Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas. Pirms pasniegšanas traukā lej šampanieti. Pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieno ledu.
  2. Rotā ar jāņogu ķekariem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas