Vampīra acs

Sastāvdaļas

  • 1 /3 tomātu sulas
  • 2 /3 gaišā alus
  • 1 tējk spiesti ķiploki
  • ¼ malti sarkanie,asie pipari
  • 1 (svaigs) olas dzeltenums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielej glāzē atdzesētu tomātu sulu,ķiplokus un piparus-rūpīgi izmaisa
  2. Lēnām,lai neveidojas alus cepurīte,pielej atdzesētu alu
  3. Uzmanīgi,lai neizjūk,ieliek glāzē olas dzeltenumu
  4. Pasniedz uzreiz

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi