Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasa fileja ar gailenitem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Laša fileja 600 g
  • Gailenes 200 g
  • Balzāmetiķis 100 g
  • Brūnais cukurs 2 ēdamkarotes
  • Apelsīnu sula 1 glāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju marinē sulā, balzametiķī, sālī un cukurā 1 dienu. Izņem no marinādes un cep uz pannas no abām pusēm.
  2. Marinādi labi novāra, pievieno gailenes, sutina 5 minūtes un pasniedz ar kartupeļu biezeni.
  3. Dievigi :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas