Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krasni cepta vista apelsinu merce

2007. gada 16. jūnijs
Foto: Liga Trapera
Pagatavošana
50 min
1. Sakarse cepeskrasni, noskalo vistu, nosusina, sagriezh 4 gabalos. Gabalus ierive ar sinepem no abam pusem un liek ar adu uz leju. Sasmalcina sipolu, liek gabaliem virsu, sviesta picinas, sali, piparinjus. Parlej ar apelsina sulu un liek cepties krasni 30 minutes apmeram 190 grados, tad apgriezh ar adinu uz aukshu, apber ar bruno cukurinu un turpina cept minutes 15-20, kamer gabalini paliek zeltaini bruni. Vistina ir loti garda un galina uzsuc apelsina sulu ne vairak ne mazak ka nepieciesams. Apelsina mercite ir laba piedevu parliesanai. Es parasti pasniedzu ar krasni ceptiem kartupeliem ar visu mizinju. Parasti pasniedzu so edienu, kad daudz cieminji sanak. Loti gardi un vienkarshi :)
Uz augšu