Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs vulgaris

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 Liellopu gaļa ar kaulu (0,5kg)
  • Bietes (1kg)
  • 0.4 Burkāni (0,4kg)
  • 0.2 Sīpoli (0,2kg)
  • 0.5 Kartupeļi (0,5kg)
  • Garšvielu maisījums
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Vāra buljonu no gaļas.
  2. Pa to laiku, kamēr vāras sarīvē burkānus un bietes un katrus atsevišķi apcep. Sīpolus sagriež gredzenos un arī apcep.
  3. Kad buljons ir gatavs, tad tajā turpina vārīt kubiņos sagrieztus kartupeļus līdz tie paliek ļoti mīksti.
  4. Tālāk tam pievieno apceptos burkānus, bietes, sīpolus un garšvielu maisījumu (ja kādam interesē kādas, varu aizrakstīt) un turpina vārīt uz lēnas uguns apmēram 10-15 min.
  5. Gatavs!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas