Laša ziediņi

2007. gada 7. jūnijs
Foto: Spilva sadarbībā ar restorānu Mauricijs
Pagatavošana
20 min
1. Vispirms sajauc vārītas sviesta pupiņas ar smalki sagrieztu dzelteno papriku, tomātu, sīpolu un plucinātām salātu lapām. Visu kārto uz šķīvja.
2. No konservēta laša šķēlītēm izveido rožu pumpuriem līdzīgus rullīšus. Katram rullītim vidū uzliek pa olīvai. Iegūtos „pumpurus” kārto apkārt uz šķīvja esošajiem salātiem.
3. Visu dekorē ar plānām sīpolu ripiņām, vārītas olas daiviņām, olīvām, diedzētiem graudiem un citām garšīgām smukumlietiņām.
4. Pirms pasniegšanas pārlej ar Spilvas „Asia Thai” mērci.
5. www.spilva.lv
Uz augšu