Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu krēms ar ievārijumu un citronu sulu čehu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 -800 g ābolu
  • 1 glāze smalkā cukura
  • 2 karotes zemeņu vai aveņu ievārijuma
  • 2 olu baltumi
  • Citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā uzliek uz cepešpannas, pielj mazliet ūdens un cep cepeķrāsnī, līdz āboli gatavi, tad izberž caur sietu . Zemeņu vai avēnu ievārijumu samaisa ar cukuru un ābolu biezeni, iemet saputotus 2 olu baltumus, pielj citronu sulu un maisījumu sakuļ, līdz rodas putaina masa.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas