Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mīkstā biezpiena plātsmaize 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīkla
  • 50 g taukvielas (margarīns vai sviests)
  • 2 olas
  • 1 gl. kefīra
  • 1 gl. cukura
  • ½ soda
  • Šķipsniņa sāls
  • 300 g. miltu
  • Pildījums
  • 2 pac. biezpiena
  • 2 olas
  • 100 g. cukura
  • 50 g. skāba krējuma
  • 75 g. rozīnes
  • 25 g. milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklai:
  2. Taukvielas ar olām un cukuru sakuļ kopā. Pievieno kefītu. Sodu sajauc ar sāli un pievieno miltiem, ko piejauc klāt iepriekš sagatavotajai massai.
  3. Virsai:
  4. Biezpienu sajauc ar olām, cukuru, rozīnēm un miltiem. Liek virsū uz mīklas.
  5. Kopā visu cep 30 min. 200 grādu temperatūrā.
  6. Apmēram 25ajā minūtē viss jāpārlej ar krējumu. Beigās var uzkaisīt kanēli.
  7. ...izklausās varbūt sarežģīti, bet patiesībā viss ir vienārši. ~40 minūtēs var tikt pie gardu gardās plātsmaizes!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas