Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Mīkstā biezpiena plātsmaize 2

2007. gada 6. jūnijs
Foto: Sjū
Pagatavošana
1 min
1. Mīklai:
2. Taukvielas ar olām un cukuru sakuļ kopā. Pievieno kefītu. Sodu sajauc ar sāli un pievieno miltiem, ko piejauc klāt iepriekš sagatavotajai massai.
3. Virsai:
4. Biezpienu sajauc ar olām, cukuru, rozīnēm un miltiem. Liek virsū uz mīklas.
5. Kopā visu cep 30 min. 200 grādu temperatūrā.
6. Apmēram 25ajā minūtē viss jāpārlej ar krējumu. Beigās var uzkaisīt kanēli.
7. ...izklausās varbūt sarežģīti, bet patiesībā viss ir vienārši. ~40 minūtēs var tikt pie gardu gardās plātsmaizes!
Uz augšu