Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šampinjonu biezzupa veģetāriešu galdam

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g šampinjoni
  • 200 g saldais krējums
  • 2 ēd.k. milti
  • 50 g sviests
  • 3 buljona kubiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliec vārīties 1,5 l ūdens bulonam. Kad ūdens ir ūzvārījies, iemet 3 buljona kubiņus un vāri vēl 3 minūtes.
  2. Kamēr vārās buljons, samal blemderī vai sagriez šampinjonus. No tā cik smalkas būs sēnes ir atkarīgs vai jutīsi sēņu gabaliņu zupā vai nē. Ieliec visu katliņā. Katliņam jābūt tik lielam, lai tur pietiktu vēl vietas 1,5 l buljona.
  3. Sēnēm pievieno sviestu. Apcep sēnes. Pievieno miltus un kārtīgi samaisi, lai milti vairs nebūtu atšķirami no sēņu masas.
  4. Pievieno sēnēm gatavo buljonu, ik pa brīdim samaisot un sagaidi, kad sāks vārīties.
  5. Pašās beigās pievieno saldo krējumu. Samaisi.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas