Sākums > Receptes > Zupas

* darzeņu kremīga saķņu zupa

2007. gada 1. jūnijs
Foto: Kristīne Meijere
Pagatavošana
30 min
1. Piemērs:
2. Sagrižam samizotos kartupeļus, kupiciņos, to pašu naram ar burkaniem, kapostu griežam strēmelēs.
3. Liekam varīties musu gaļiņu- lai uzvāraš un pavārām min 10, tad metam iekšā kartupeļus un burkānus, un varām min 10, tad pievienojam kapostus.
4. Paralēli ja gribat atstāt zupā gaļu iesaku viņu izņemt un sagriest smalkos gabaliņos, un tad mest atkal iekšā varīties tālāk, papildus pievienojam ari kubiciņu vai vegetu, pēc garšas, pievienojam arī pelnos piparus nesasmalcinātos un lauru lapu un baziliku ja ir.
5. Kad zupa ir gandrīz gatavu liekam iekšā dzintaru sieru un maisam lidz viņš izkust un zupa kļūst kreµīga, iesaku likt visu paciņu dzintara siera, tad garša ir izteiktāka, pasniedzam ar parkaisi†am sasmalcinātām dillitēm!
Uz augšu