Lāceņu krēms

Sastāvdaļas

  • 450 g skābā krējuma
  • 150 g lāceņu ievārījuma
  • 1 tējk. cukura
  • 10 g želatīna
  • Citrona miziņa no 1/3 citrona

Pagatavošana

1 min.
  1. želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī (proporcijās 1/3), izkausē mikroviļņu krāsnī.
  2. Skābo krējumu saputo ar tējkaroti cukura.
  3. Izšķīdināto želatīnu sajauc ar lāceņu ievārījumu, pēc tam šo masu lēnām pievieno saputotam krējumam.
  4. Liek dziļā formā.
  5. Pasniedzot uz šķīvja liek kādu ogu mērci, klāt liek krēma lapiņas, ko veido ar lielu karoti, dekorē ar lācenēm un piparmētru lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi