Siļķu sviests

Sastāvdaļas

  • 1 pac. sviests
  • 2 olas
  • 1 siļķes fileja
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 tējkarote maigas sinepes
  • 2 tējkarotes kaperu
  • Puse citrona,dilles, pētersiļi
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu sviestu mazliet puto, pieliek smalki sagrieztu siļķi, zaļumus, vārītas olas(sasmalcina ar dakšiņu), sinepes zaļumus, eļļu, ķiploku,citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
  2. Ņem dubultā salocītu foliju uzber vēl sakapātus zaļumus,liek sviestu uz zaļumiemun locot veido ,,desiņu".Liek ledusskapī ,atdzesē.pēc tam griež šķēlītēs uz rupjmaizes un ēd kopā ar zaļajiem salātiem,vai kā pats vēlies.( tikai visam ir jābūt smalki sagrieztam un siļķi var ņemt eļļā)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi