Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pikanti skābā ganeļu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 l vistas buljona
  • 4 nelieli sīpoli,smalki sakapāti
  • 2 ēdk.sakapātu koriandra zaļumu
  • 1 zaļā čili pipara pāksts,smalki sakapāta
  • Sēklas izņemtas
  • 3 citronzāles stiebri
  • 1 ēdk.Austrumu zivju mērces(nopērkama
  • Lielveikalos)
  • ½ tējk.rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdk.citrona vai laima sulas
  • 500 g saldētu nolobītu garneļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. 4 personām
  2. Pagatvo garšvielu buljonu.
  3. Katlā ielej buljonu,pievieno sakapātos sīpolus,koriandru,čili piparus,zivju mērci,citrona miziņnu un sulu.Citronzāli sagriez 2 cm gabaliņos un ieber buljonā.Uzvāri un uz mazas uguns turpini vārīt 20-25 minūtes,lai garšas labi sajaucas.Gatavo buljonu izkās caur sietiņu.
  4. Pievienogarneles un pasniedz.
  5. Garšvielu buljonu ielej atpakaļ katlā,ieber saldētās garneles un 2-3 minūtes karsē.Lej šķīvjos un pārkaisi ar sakapātu koriandru.
  6. LABU APETĪTI!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas