Pikanti skābā ganeļu zupa

Sastāvdaļas

  • 1.2 l vistas buljona
  • 4 nelieli sīpoli,smalki sakapāti
  • 2 ēdk.sakapātu koriandra zaļumu
  • 1 zaļā čili pipara pāksts,smalki sakapāta
  • Sēklas izņemtas
  • 3 citronzāles stiebri
  • 1 ēdk.Austrumu zivju mērces(nopērkama
  • Lielveikalos)
  • ½ tējk.rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdk.citrona vai laima sulas
  • 500 g saldētu nolobītu garneļu

Pagatavošana

40 min.
  1. 4 personām
  2. Pagatvo garšvielu buljonu.
  3. Katlā ielej buljonu,pievieno sakapātos sīpolus,koriandru,čili piparus,zivju mērci,citrona miziņnu un sulu.Citronzāli sagriez 2 cm gabaliņos un ieber buljonā.Uzvāri un uz mazas uguns turpini vārīt 20-25 minūtes,lai garšas labi sajaucas.Gatavo buljonu izkās caur sietiņu.
  4. Pievienogarneles un pasniedz.
  5. Garšvielu buljonu ielej atpakaļ katlā,ieber saldētās garneles un 2-3 minūtes karsē.Lej šķīvjos un pārkaisi ar sakapātu koriandru.
  6. LABU APETĪTI!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi