Vārītu kartupeļu salāti ar kaperiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ½ kg kartupeļu
  • Mazā burciņa ar marinētajiem kaperiem
  • 1 sarkanais sīpols
  • Buntīte pētersīļu
  • Piedevas
  • ¾ glāzes olīveļļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējk. franču sinepes
  • 1 tējk. etiķis
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāra kartupeļus, sagriež kumosu gabaliņos. Sagriež sīpolus, pētersīļus.Eļļu sajauc vispirms ar olas dzeltenumu tad ar sinepēm un ar atlikušajām piedevām. Pievieno kartupeļus un kaperus.
  2. Pamēģiniet, nenožēlosiet, ļoti vienkārši un nežēlīgi garšīgi.
  3. Starp citu latviešu variants: kaperu vietā var likt marinētus gurķus un vēl arī "sievas buču": brētliņas marinādē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi