Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens-180g
  • Manna-20g
  • Cukurs-30g
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • Rozīnes-30g
  • Riekstu kodoli-20g
  • Krējums-10g
  • Biezpiena masa-330g
  • Sviests-20g
  • Rīvmaize-10g
  • Krējums-40g
  • Ievārījums-40g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Caurberztam biezpienam pievieno mannu,ar cukuru saputotu olas dzeltenumu,vaniļas cukuru,nomazgātas nosusinātas rozīnes un viegli apgrauzdētus riekstus.Saputo olas baltumu,stingrās putās,un lēnām iecilā sagatavotajā biezpiena masā.Ar sviestu ieziesto veidnīti izkaisa ar rīvmaizi,ieliek sagatavoto masu,to nolīdzina un pārziež ar krējumu.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200-220C,kamēr ola sarecējusi un augšējā garoziņa ir dzeltenbrūna.Pasniedz ar krējumu un ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas