Biezpiena pudiņš

Sastāvdaļas

  • Biezpiens-180g
  • Manna-20g
  • Cukurs-30g
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • Rozīnes-30g
  • Riekstu kodoli-20g
  • Krējums-10g
  • Biezpiena masa-330g
  • Sviests-20g
  • Rīvmaize-10g
  • Krējums-40g
  • Ievārījums-40g

Pagatavošana

60 min.
  1. Caurberztam biezpienam pievieno mannu,ar cukuru saputotu olas dzeltenumu,vaniļas cukuru,nomazgātas nosusinātas rozīnes un viegli apgrauzdētus riekstus.Saputo olas baltumu,stingrās putās,un lēnām iecilā sagatavotajā biezpiena masā.Ar sviestu ieziesto veidnīti izkaisa ar rīvmaizi,ieliek sagatavoto masu,to nolīdzina un pārziež ar krējumu.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200-220C,kamēr ola sarecējusi un augšējā garoziņa ir dzeltenbrūna.Pasniedz ar krējumu un ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi