Cepts kartupelis ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 200 g lielopu maltā gaļa
  • 1 ss margarīns - cepšanai
  • ½ tk. sāls
  • ½ tk. pipari
  • 4 gb. lieli veseli kartupeļi
  • 1 bundžiņa ar kukurūzu
  • 4 ēdk. krejums, jeb mājas biezpiens
  • ½ tk. sausais rozmarīns
  • 1 ēdk. sausais baziliks

Pagatavošana

40 min.
  1. Ietin kartupeļus folijā un cep cepeškrāsnī 200 °C. temperatūrā.
  2. Apmēram 40 minūtes, atkarīgs no kartupeļu lieluma.
  3. Apcep malto gaļu pannā- augstā temperatūrā, ar margarīnu.
  4. Pieber klāt sāli un piparus- izmaisa.
  5. Kad kartupeļi ir gatavi, iegriez krustu viņos un atver tos, piepildi pilnus ar izcepto malto gaļu un kukurūzu.
  6. Pa virsu uzliec krejumu, jeb majas sieru, sajauktu kopā ar baziliku un rozmarīnu.
  7. Var parkaisīt pāri sarīvētu sieru.

Komentāri

Diāna 2016. gada 6. februāris 16:51
Kpc nau bildes?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi