Cepta pildīta līdaka

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdakas
  • 35 g baltmaizes
  • 2 olas
  • 50 g piena
  • 15 g sviesta
  • 10 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Zivju buljons
  • Citronpipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdaku notīra,izņem iekšas,nomazgā,ļoti uzmanīgi novelk ādu.
  2. No asakām atdalīto gaļu(fileju) 2-3 reizes samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.Zivju masai pieliek sakultu olu,sāli,piparus,krējumu,izkausētu sviestu,atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā(samīca).
  3. Zivju masu iepilda ādā,liek veidnē un cep cepeškrāsnī,aplaistot ar zivs buljonu.
  4. Pasniedz ar krējuma vai mārrutku mērci,vārītiem kartupeļiem,marinētām bietēm.Ieteicams arī citrona šķēlīte uz šķīvja maliņas ,ar ko nedaidz ierīvēt līdakas gabaliņa virsmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi