Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta pildīta līdaka

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdakas
  • 35 g baltmaizes
  • 2 olas
  • 50 g piena
  • 15 g sviesta
  • 10 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Zivju buljons
  • Citronpipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdaku notīra,izņem iekšas,nomazgā,ļoti uzmanīgi novelk ādu.
  2. No asakām atdalīto gaļu(fileju) 2-3 reizes samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.Zivju masai pieliek sakultu olu,sāli,piparus,krējumu,izkausētu sviestu,atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā(samīca).
  3. Zivju masu iepilda ādā,liek veidnē un cep cepeškrāsnī,aplaistot ar zivs buljonu.
  4. Pasniedz ar krējuma vai mārrutku mērci,vārītiem kartupeļiem,marinētām bietēm.Ieteicams arī citrona šķēlīte uz šķīvja maliņas ,ar ko nedaidz ierīvēt līdakas gabaliņa virsmu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas