* makaroniii -i

2007. gada 16. maijs
Foto: Kristīne Meijere
Pagatavošana
30 min
1. Piemērs:
2. Sagriežam sīpolu, nepārāk smalki, sarīvējam burkānu,arī nepārāk smalki, piparus saldos sagriezas mazos kubiciņos, sasmalcinam dilles, bez to kātiem, sarivējam sieru.
3. Liekam varīties makaronus, pielejam katliņa arī eļļu lai makaaroni nesaliptu kopā.
4. Paralēlim cepjam uz pannas sipolu,burkānus ar malto gaļu, kad gaļa ir manijusi krāsu pievienojam saldos piparus un turpinam cept vēl kādas min 5-7.
5. Kad viss ir principā gatavs nokāšam makaroniem ūdeni, pievienojam mūsu sacepto gaļu ar sipoliem, burkāniem un papriku, liekam uz plīts un šim visam piesitam olu klāt, un kartīgi uz lēnas uguns turpinam varīt tikai intensīvi maisot, kad ola ir redzmi gatva tad liekam vaku katlam noņemem no uguns un lai min 3 pastāv, pasniedzot parberam ar rīvetu sieru un dillēm!!
Uz augšu