Sākums > Receptes > Deserti

Pudiņš tiem, kam negaršo ķirbis

2007. gada 15. maijs
Foto: Solveiga
Pagatavošana
45 min
1. Baltmaizi sagriež apmēram 2X2 cm lielos gabaliņos. Lielā bļodā samaisa visus pārējos produktus, izņemot riekstus. Sagatavotajā maisījumā pakāpeniski iegremdē baltmaizi, ļaujot gabaliņiem pilnībā uzsūkt šķidrumu. Ar eļļu iesmērē cepamtrauku, izklāj tajā izmērcēto baltmaizi un pārber pāri sasmalcinātos riekstus. Cep cepeškrāsnī 220 C 45 minūtes.
2. Var ēst ar dažādām mērcēm, pienu vai vienu pašu.
3. Garšos arī tiem, kam parasti "ķirbis riebjas", jo ķirbja garšu gandrīz nejūt un uz tā klātbūtni norāda tikai pudiņa zeltainā krāsa.
Uz augšu