Reņges ar burkāniem un tomātu pastu

Sastāvdaļas

  • 600 g reņges
  • 150 ml tomātu pastas
  • Sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Sāls
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņges apviļā miltos un cep.
  2. Burkānus sarīvē. Sīpolu samalcina.
  3. Pannā eļļā apcep sīpolu un burkānus.
  4. Kad burkāni mīksti, pārkaisa sāli, piparus,
  5. pievieno tomātu pastu un etiķi.
  6. Visu samaisa un karsē vēl dažas minūtes.
  7. Reņges kārtām liek traukā, starpā liekot
  8. burkānu masu, ar to nosedz virsējo kārtu.
  9. Kārtojumu noslogo un tur vēsumā
  10. vismaz 2 stundas.

Komentāri

Raimonds 2012. gada 1. decembris 13:44
Tiešām laba recepte IESAKU VISIEM!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi