Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rudzu maizes pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg labas rupjmaizes, 0,5 kg notīrītu ābolu, 100 g cukura, 1 ēd. k. kanēļa, 100 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Formu ieziež ar sviestu un centimetru biezā kārtā ieber sarīvētu maizi ( vēlams sacietējušu ), pārlaista ar izkausētu sviestu un pārsedz ar plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu kārtu. ābolus pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu. Nākamo maizes kārtu atkal pārlaista ar izkausētu sviestu. Kad visa maize un āboli izlietoti, pudiņu liek cepeškrāsnī un cep, līdz parādās zeltaini brūna garoziņa. Atdzisušu sagriež un rotā ar saputotu krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiploku ziedu pesto

Ķiploku ziedu pesto

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas