"saldie asorti"

Sastāvdaļas

  • 150 -200 g rīsu, 200 g konservētu ananasu, 40 g rozğņu, 100 g vīnogu bez kauliņiem, 2 seleriju zariņi, 3 ēdamkarotes etiķa

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra rīsus. Gataviem, atdzisušiem rğsiem pievieno etiķi, samaisa ar 2 ēdamkarotēm ananasu sğrupa un labi samaisa. Pēc tam gabaliņos sagriež ananasus un kopā ar rozīnēm un vīnogām pievieno salātiem. Visu samaisa un ieliek ledusskapī. Salātus pasniedz galdā atdzesētus. Oie salātiem lieliski iederas arī šampanietis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi