Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1.5 kg kartupeļu
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 1 ēdamk. eļļas
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 750 g tomātu
  • 400 g siera
  • 100 g melno olīvu
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 4 ēdamk. eļļas
  • Melnie maltie pipari, sāls
  • Svaigs baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Kartupeļus vāra ar mizu, nomizo, vēl karstus samaļ. Masu liek uz miltiem apkaisīta dēlīša atdzist. Pievieno miltus, olas, sāli, eļļu, samīca mīklu. Uzkarsē cepeškrāsni, mīklu viegli izveltnē, liek cepties, kamēr veidojas zeltaina, kraukšķīga garoziņa. Sieru sagriež mazās, plānās šķēlītēs, ķiploku sasmalcina. Gatavo kartupeļu cepumu izņem no krāsns, liek uz tā sagrieztus tomātus, sieru, ķiploku, apber ar pipariem, uzliek olīvas. Apslaka ar eļļu, apmēram 20 minūtes cep cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas