Ātrā maizes omlete

Sastāvdaļas

  • 2 -3 maizes šķēles (pēc izvēles)
  • Ūdens
  • 2 olas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Maizi iemērc ūdenī. Kad tā izmirkusi, lieko ūdeni nolej. Pievieno olas un visu kārtīgi sakuļ. Ja omleti grib sāļu, pievieno nedaudz sāli un citas sev tīkamās garšvielas, ja saldu - cukuru un, piemēram, kanēli. Cep uz pannas sakarsētā eļļā - kad kārtīgi apcepusi viena puse (izveidojusies smuka garoziņa), veikli pārgriež uz otru pusi un turpina cep tik ilgi, kamēr arī izveidojas kraukšķīga garoziņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi