Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepums ar tortiļas čipšiem

2007. gada 6. maijs
Foto: Solveiga
Pagatavošana
60 min
1. Uzvāra rīsus.
2. Uz pannas sakarsētā eļļā apbrūnina gaļu, pievieno sasmalcinātus sīpolus un turpina cept apmēram 5 minūtes. Pievieno Tako maisījumu un 1, 5 glāzi ūdens. Uz lēnas uguns vāra apmēram 20 minūtes.
3. Kamēr gaļa gatavojas, atbilstoši norādījumiem pagatavo šimpinjonu biezzupu. Kad zupa gatava, pievieno tai tomātus un uzvāra.
4. Gatavajam maisījumam pievieno gaļu un rīsus. Visu vienmērīgi samaisa.
5. Padziļā cepamā traukā vienmērīgi izklāj pusi no čipšiem. Tiem pa virsu - pusi no rīsu-gaļas maisījuma. Tālāk atkal čipšu kārta un tai pāri - atlikušais maisījums.
6. Pārber sarīvētu sieru.
7. Cep 220 C apmēram 20 minūtes un pēc tam ļauj sacepumam turpat cepeškrāsnī vēl kādu laiku pamazām atdzist.
Uz augšu