Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta sauleszivs ar kartupeļiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 —300 g zivju
  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g taukvielu cepšanai
  • Sāls
  • Maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos, apsāla, uzkaisa piparus, patur vēsumā 30 minūtes. Kartupeļus sagriež iegarenos gabaliņos, nomazgā un nosusina. Zivs gabaliņus nosusina ar tīru drānu, ieliek stipri sakarsētos taukos, izcep. Ar putu karoti izņem un saliek iepriekš sasildītā traukā. Karstajās taukvielās ieliek kartupeļus, pieber sāli. Gatavus kartupeļus sakārto virs zivīm. Pārkaisa sasmalcinātus pētersī]a zaļumus un grezno ar svaigu tomātu šķēlītēm. Atsevišķi pasniedz lapu salātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas