Cepta sauleszivs ar kartupeļiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 —300 g zivju
  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g taukvielu cepšanai
  • Sāls
  • Maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos, apsāla, uzkaisa piparus, patur vēsumā 30 minūtes. Kartupeļus sagriež iegarenos gabaliņos, nomazgā un nosusina. Zivs gabaliņus nosusina ar tīru drānu, ieliek stipri sakarsētos taukos, izcep. Ar putu karoti izņem un saliek iepriekš sasildītā traukā. Karstajās taukvielās ieliek kartupeļus, pieber sāli. Gatavus kartupeļus sakārto virs zivīm. Pārkaisa sasmalcinātus pētersī]a zaļumus un grezno ar svaigu tomātu šķēlītēm. Atsevišķi pasniedz lapu salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi