Zivju salāti ar olu 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g zivju
  • 3 —4 kartupeli
  • 2 —3 sālīti vai marinēti gurķi
  • 3 olas
  • 1 ēd. karote augu eļļas
  • 1 ēd. karote etiķa
  • ¾ burciņas majonēzes
  • Sāls
  • Cukurs
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi izvāra nelielā ūdens daudzumā, kam pieliktas garšvielas un sāls. Vārītu zivi izņem no ūdens, atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos un pārlej ar etiķa, augu eļļas, cukura un sāls maisījumu. Noliek aukstumā uz 1 stundu.
  2. Vārītus kartupeļus, sālītus vai marinētus gurķus un cieti novārītas olas sagriež sīkās strēmelītēs, 1 olu atstājot rotāšanai. Salātu traukā liek ar majonēzi sajauktus dārzeņus, uz tiem vidū — zivs gabaliņus. Visu pārlej ar majonēzi un rotā ar zaļo salātu lapiņām un vārītas olas daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi