Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju buljonsii 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 —600 g zivju
  • 1 pētersīļa saknīte
  • 1 selerijas saknīte
  • 1 sīpols
  • 1 lauru lapa
  • 3 —4 graudiņi piparu
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīt. Kad ūdens sāk vārīties, nosmeļ putas, pieliek sāli, garšvielas, sagrieztu sīpolu, selerijas un pētersīļa
  2. saknīti. Vāra uz nelielas uguns 25—30 minūtes. Uzmanīgi izņem no buljona zivs gabaliņus, bet galvas un astes turpina vārīt vēl 15—20 minūtes. Gatavo buljonu izkāš.
  3. Pie buljona ieteicams pasniegt pīrādziņus ar zivju pildījumu.
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas