Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mīklā cepts tuncis

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g zivju
  • ½ glāze augu eļļas
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 2 olas
  • ¾ glāzes piena
  • Maltie pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto tunča fileju sagriež nelielos garenos gabaliņos, sakārto traukā, pārkaisa ar pipariem un sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem, pārlej ar nelielu daudzumu augu eļļas un noliek uz 15 minūtēm vēsumā.
  2. Mīklu sagatavo šādi: kviešu miltiem pielej pienu un augu eļļu, pievieno sāli, saputotus olu baltumus, visu labi samaisa. Zivs gabaliņus pafņem ar dakšiņu, iemērc mīklā un pēc tam cep lielā eļļas daudzumā.
  3. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem. Atsevišķi pasniedz aso tomātu vai majonēzes mērci.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas