Mīklā cepts tuncis

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g zivju
  • ½ glāze augu eļļas
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 2 olas
  • ¾ glāzes piena
  • Maltie pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto tunča fileju sagriež nelielos garenos gabaliņos, sakārto traukā, pārkaisa ar pipariem un sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem, pārlej ar nelielu daudzumu augu eļļas un noliek uz 15 minūtēm vēsumā.
  2. Mīklu sagatavo šādi: kviešu miltiem pielej pienu un augu eļļu, pievieno sāli, saputotus olu baltumus, visu labi samaisa. Zivs gabaliņus pafņem ar dakšiņu, iemērc mīklā un pēc tam cep lielā eļļas daudzumā.
  3. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem. Atsevišķi pasniedz aso tomātu vai majonēzes mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi