Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju šašliks 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 —800 g zivju
  • 3 —4 sīpoli
  • 1.5 — 1,5 ēdamkarotes augu eļļas
  • Etiķis
  • Garšvielas
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tunča fileju sagriež 30—40 g lielos gabaliņos, pārkaisa ar pipariem un sāli. Pieliek ripiņās sagrieztus sīpolus, apslaka ar etiķi, samaisa un novieto uz 40—60 minūtēm ledusskapī.
  2. Sagatavotos zivju gabaliņus un sīpolu ripiņas uzsprauž uz iesma un cep.
  3. Piedevām — cepti kartupe|i vai vārīti rīsi un asā tomātu mērce.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas