Zivju šašliks 2

Sastāvdaļas

  • 600 —800 g zivju
  • 3 —4 sīpoli
  • 1.5 — 1,5 ēdamkarotes augu eļļas
  • Etiķis
  • Garšvielas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tunča fileju sagriež 30—40 g lielos gabaliņos, pārkaisa ar pipariem un sāli. Pieliek ripiņās sagrieztus sīpolus, apslaka ar etiķi, samaisa un novieto uz 40—60 minūtēm ledusskapī.
  2. Sagatavotos zivju gabaliņus un sīpolu ripiņas uzsprauž uz iesma un cep.
  3. Piedevām — cepti kartupe|i vai vārīti rīsi un asā tomātu mērce.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi